Kern 1: woorden schrijven en stempelen (verbonden schrift)

Inmiddels heb ik al mijn schrijfboekjes online gezet (kern 1 t/m 6), maar ik zag op mijn site dat er ook veel gezocht werd naar stempelbladen. Ik heb de opzet van het boekje een beetje veranderd en er een stempelgedeelte bij gemaakt. Zo is er voor iedere leerkracht een keuze.

Klik hier om het bestand te downloaden!

5 thoughts on “Kern 1: woorden schrijven en stempelen (verbonden schrift)

 1. Ik vind je site echt geweldig. Ik zoek alleen een letterboekje voor groep 3 met blokletters, wij hebben namelijk een methode met blokletters en ik heb al heel wat uren speurwerk erop zitten. Misschien weet jij iets?

 2. Beste,
  Je stempelboekjes vind ik zeer bruikbaar en heel aantrekkelijk voor de kinderen! Heb je van de volgende kernen ook een bundeltje gemaakt? Ik zit nu aan Kern 7 en zou hier graag gerichter bij stempelen-met je boekje.
  Ik vind je e-mailadres niet. mijn e-mailadres is lotte.craen(at)gemail.com
  Vriendelijke groeten en bedankt!

  Lotte

 3. Hallo Lotte,

  Je vindt mijn emailadres onder het kopje 'contact'. Voor kern 7 heb ik geen stempelboekje gemaakt. Ik heb alleen een stempelboekje voor de eerste kernen gemaakt.

  Groetjes, Shanna

 4. Ja, dat zou ik ook graag willen! Wij gebruiken blokschrift van de methode Pennenstreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.