Geschiedenis op tv – 13 in de Oorlog

 Door collega’s ben ik in aanraking gekomen met dit tv programma. 13 in de Oorlog is een programma dat kinderen meeneemt in een reis door de Tweede Wereldoorlog. Er wordt vertelt wat er allemaal gebeurde en hoe het was om in die tijd te moeten opgroeien. In totaal zijn het 13 aflevering. Elke aflevering duurt ongeveer zo’n 20 minuten.
Ik vind het een mooi en boeiend programma. Ik probeer elke week een aflevering te kijken met mijn leerlingen. Zelf vind ik het ook boeiend om te zien wat er gebeurde.
Mijn leerlingen zijn reuze enthousiast over dit programma. Het liefst zouden ze alle afleveringen achter elkaar willen bekijken.
Mocht je je leerlingen meer willen meegeven over de Tweede Wereldoorlog, dan raad ik je echt aan om dit programma met ze te gaan kijken!

One thought on “Geschiedenis op tv – 13 in de Oorlog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.