8 thoughts on “Kern 2&3 (VLL) – Schrijven van de woorden

 1. Super mooi gedaan allemaal zeg!
  Heel erg bedankt voor dit mooie materiaal.
  Ik merkte alleen op dat je bij het boekje van kern 3 het woordje zeep vergeten bent, kan dat?

  grtjs, Ruth

 2. Dankjewel!
  Ik heb het even gecontroleerd en het klopt! Ik heb het boekje aangepast.. Het woordje zeep staat er nu wel bij!
  Veel plezier met het materiaal!

  Juf Shanna

 3. Wat ben ik blij hiermee !!!
  Ik draai voor het eerst een combi en dit is een fantastische aanvulling !!

  Dank je wel

  juf Leonie

 4. Hartelijke bedankt. Echt heel goed gedaan!
  Ik vind het super materiaal voor mijn kind.

  Groetjes,
  Abeer

 5. Beste Shanna,

  Wat een mooie materialen heb je gemaakt! Het is echt een goede aanvulling op het aanbod in onze klas.
  Het valt mij op dat bij de schrijfletters in lopend schrift de tweetekenklanken los van elkaar geschreven zijn bij de werkbladen van het woorden schrijven. In onze schrijfmethode worden deze klanken van het begin af aan aan elkaar geschreven. Ik zou graag je schrijfboekjes willen gebruiken, maar vind het verwarrend voor de leerlingen als de tweeklanken niet aan elkaar geschreven zijn. Is dit eenvoudig aan te passen?

  Hartelijke groet, Jiska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.