Veilig Leren Lezen | Kern 1: inspiratie links

Klik hier voor mijn ideeën (kern 1) op Pinterest.

Klik hier voor algemeen Veilig Leren Lezen materiaal.

Klik hier voor gratis materiaal (kern 1) op de site van Zwijsen.

Klik hier voor al mijn materiaal dat past bij Veilig Leren Lezen.

Gerelateerde berichten
Klik hier om het Ik-boekje voor groep 3 te downloaden. Klik hier om het werkboekje met
De lampenkap en het lampje zijn te downloaden. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om

One thought on “Veilig Leren Lezen | Kern 1: inspiratie links

  1. Beste Juf Shanna,
    Wat een geweldige site, rijk aan materialen. Mijn zoontje zit nog in groep 2, maar wil al graag oefenen met lezen. Op school wordt gewerkt met VLL, dus dat volg ik trouw. Nu kan ik hem ook mooi materiaal aanbieden om de leesvaardigheid met schrijfvaardigheid te oefenen. Ook eenvoudig georganiseerd per niveau.

    PS. wanneer weet ik (met lezen) wanneer hij klaar is voor de volgende kern?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.