Kleuteruniversiteit: Ontdekken in Het Cijferwinkeltje

Kleuteruniversiteit: een site voor en door leerkrachten. Een site waar ik sinds kort een auteur voor ben. Mijn eerste, en grote project, staat inmiddels online en is via deze site aan te schaffen.

Oma Blom heeft het maar druk in haar cijferwinkeltje. Het ondeugende cijfertje speelt graag spelletjes, de boodschappen worden afgerekend en hoe ga je eigenlijk met je klanten om? Dit en meer vind je terug in dit project. Het project bestaat uit maar liefst 127 pagina’s. Op de site van de Kleuteruniversiteit vind je meer informatie en enkele pagina’s uit het project.

Ik heb enorm veel plezier gehad aan het maken van dit grote project. De winkeltjes boeken van Marianne Busser en Ron Schrӧder zijn echt één van mijn favoriete prentenboeken. Ik hoop dat de leerkrachten er net zoveel plezier van hebben als ik van het maken.

Klik hier om het project aan te schaffen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.