Rekenen | Ik zoek…. getalbeelden

In mijn kleutergroep hebben we, in de eerste periode van het schooljaar, iedere week een ‘getal van de week’. In mijn reken- en taalhoek wil ik de kinderen hier nog iets extra’s bij bieden. Daarom maakte ik deze ‘I spy’ bladen. Op elk blad staat een getal centraal en de kinderen moeten hier de juiste getalbeelden bij zoeken. De kinderen kunnen de plaatjes inkleuren of je laat ze fishes op de juiste plaatjes neerleggen. Zelf ben ik van plan om de bladen te lamineren en de kinderen gebruik te laten maken van fishes.

Klik hier om de zoekbladen te downloaden.

Foutje gezien? Mail mij! Ik ben je dankbaar!

4 gedachten over “Rekenen | Ik zoek…. getalbeelden

  1. Mooi rekenmateriaal. Bedankt! Leuk als aanvulling voor de lessen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.