Disclaimer

Disclaimer

Regelmatig schrijf ik een review of een recensie over boeken en producten die (over het algemeen) onderwijs gerelateerd zijn. Het kan zijn dat ik het materiaal zelf heb aangeschaft, maar soms krijg ik ook producten gratis toegestuurd van uitgevers of bedrijven. In mijn artikel wordt vermeld of het product/boek is toegestuurd en/of in samenwerking tot stand gekomen is.

Het schrijven van een review of recensie doe ik in mijn eigen tijd en wordt met de grootste zorg geschreven. Ik geef ten alle tijden een eerlijke mening over het product, een website of boek.

Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van JufShanna.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden.
JufShanna.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

De inhoud die op dit moment op JufShanna.nl staat, is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Affiliate links
Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners belonen voor de gegenereerde verkopen die de affiliate heeft aangeleverd. In mijn blogs verwerk ik zo nu en dan links naar bedrijven, zoals Bol.com. Als je op de link klikt en bij dat bedrijf een aankoop doet, krijg ik hiervoor een kleine vergoeding. Soms wordt er ook per click of pageview betaald. Hier heb jij verder geen last van en hoeft hier niks voor te betalen.

Lees ook eens mijn Gebruiksvoorwaarden.