Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

De lesmaterialen van JufShanna.nl zijn voor op school, kinderdagverblijven, praktijken, naschoolse opvang en andere situaties waarbij het met kinderen gedeeld kan worden, want daar is het materiaal voor bedoeld. Juf Shanna is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg kan zijn door het gebruik van informatie en materialen van JufShanna.nl.

Alle materialen zijn met zorg door juf Shanna gemaakt. Het is niet toegestaan om materialen/afbeeldingen van JufShanna.nl te verspreiden onder je eigen naam. Materialen/afbeeldingen mogen niet zonder schriftelijke toestemming van juf Shanna worden aangepast of worden overgenomen.
Je mag materialen op je eigen website/blog zetten mits je duidelijk teruglinkt naar www.jufshanna.nl

Voor de auteursrecht en de gevolgen van het toch plaatsen van mijn materialen klik hier.

www.jufshanna.nl linken op je eigen website/blog mag altijd, maar het is niet toegestaan om direct naar het download bestand (pdf) te verwijzen. Link de pagina waarop je verwijst naar het desbetreffende bestand.

Het is tevens niet toegestaan om de lay-out of berichtgeving van JufShanna.nl over te nemen of op een andere manier toe te passen op je eigen website/blog.

Heb je vragen, opmerkingen, tips of andere suggesties, dan kun je altijd mailen naar jufshanna@ooutlook.com.

4 gedachten over “Gebruiksvoorwaarden

 1. hallo Shanna,
  ik ben op zoek naar het boekje woorden schrijven kern 10.
  Ik zie wel de afbeelding op pinterest maar kom niet verder, kun je me helpen/
  vriendelijke groe
  Marjolein van Kuijk

 2. hallo Shanna,

  Voor een familiedag komende zondag zijn wij, de organisatoren, bezig om de antwoorden te zoeken op de spreekwoorden plaat schoolbus. Pinterest gaf aan dat er werkbladen van jouw zouden zijn wij komen er helaas niet uit. Kun jij ons helpen met een link of vertellen waar we het wel kunnen vinden??
  Zou helemaal geweldig zijn.
  met vriendelijke groet, de Kockiesclub

Reacties zijn gesloten.