Over juf Shanna

Mijn naam is Shanna en ik ben ook dit schooljaar (2020-2021) weer leerkracht van een super leuke kleutergroep. Inmiddels werk ik alweer een paar jaar, met heel veel plezier, op dezelfde basisschool. In de jaren hiervoor heb ik lesgegeven aan verschillende groepen (met name kleuters, 4, 5 en 6) en heb ik op verschillende scholen veel ervaring en kennis mogen opdoen.

De afgelopen jaren heb ik veel trainingen en cursussen gevolgd. Zo heb ik de cursus Met sprongen vooruit – groep 1/2 gevolgd en heb ik daarnaast ook deelgenomen aan een intensieve cursus met betrekking tot effectief rekenonderwijs in de onderbouw. Ook heb ik meerdere trainingen gehad over Knappe Kleuters (ontwikkelingsvoorsprong). Heel erg interessant!

Het maken van eigen materialen heb ik altijd al heel leuk gevonden, maar tijdens mijn stage’s deed ik dit heel intensief. In 2013 startte ik een blog om daarop onder andere het gemaakte materiaal te kunnen delen. Na een paar jaar bloggen en steeds meer naamsbekendheid gekregen te hebben, vond ik het tijd worden voor een ├ęchte website en zo ontstond www.jufshanna.nl

Op mijn site deel ik met name materialen die geschikt zijn voor de kleuters en groep 3 en 4. Daarnaast richt ik mij ook op het schrijven van recensies. Recensies schrijf ik voornamelijk over boeken. Dit zijn zowel kinderboeken als onderwijsliteratuur.