Samenwerken

Bedankt voor uw interesse in een samenwerking met JufShanna.nl.
JufShanna.nl is een website met lesideeën, leermaterialen en tips voor het basisonderwijs. Op de site vindt u materialen voor iedere bouw van het basisonderwijs, maar met name de materialen voor de kleuters en groep 3 worden veel bezocht.

Social Media
X Volgers Instagram: +1300
X Volgers Twitter: +640
X Volgers Facebook: +4600
X Volgers Pinterest: +7300 > Maandelijkse kijkers: +400.000
X Volgers Bloglovin: +3200

Statistieken (Nov/dec 2020)
X +167.000 paginaweergaven
X +75.000 sessies
X +56.000 bezoekers

Adverteermogelijkheden
X Review
U kunt uw product door mij laten testen. U kunt hierbij denken aan ontwikkelingsmateriaal, educatief speelgoed, cd of spellen. Na het product uitvoerig getest te hebben, schrijf ik een review met daarin mijn persoonlijke mening en meer informatie over het product. Ik zal ten alle tijde een eerlijke mening geven over het product. Het product moet echter wel binnen de filosofie van mijn blog passen.
Hieraan zitten geen kosten verbonden. In ruil hiervoor ontvang ik van u kosteloos het product. De review zal worden gedeeld via de verschillende Social Media kanalen.
Voorbeeld: Review | Boekpakket.nl: digitale prentenboeken
Voorbeeld: Review | Woezel en Pip het grote abc en abc memo (uitgeverij Zwijsen)

X Boekrecensie
Ik schrijf een recensie over een boek waarvan ik een recensie- exemplaar heb mogen ontvangen. Ik zal ten alle tijde een eerlijke mening geven over het boek.
Voorbeeld: Recensie | Een verrassing voor kikker (uitgeverij Leopold)
Voorbeeld: Recensie | Dino’s bestaan niet (uitgeverij Lemniscaat)

Winactie
Aan de hand van een winactie kan uw product bij mijn bezoekers onder de aandacht worden gebracht. Ik geef de gegevens van de winnaars aan u door en u verstuurt de gewonnen prijzen naar de winnaars. Ook voor een winactie ontvang ik het product graag zelf om te beoordelen. Winacties worden gedeeld via de verschillende Social Media kanalen.

Toesturen producten en persinformatie
Voor JufShanna.nl blijf ik graag op de hoogte van nieuwe producten, boeken, events en meer. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen ontvang ik graag via jufshanna@outlook.com

Wilt u uw producten toesturen om mij hier kennis mee laten te maken, neem dan even via de mail contact met mij op voor mijn adresgegevens.