DIY een poppenhoek keukentje

In de poppenhoek (huishoek) kan eigenlijk geen keukentje ontbreken. De kleuters spelen vaak fanatiek vader- en moedertje en zijn dan druk aan het koken. Tsja.. geef ze eens ongelijk… Ik kan me nog van mijn eigen kleutertijd herinneren dat ik ook altijd in de poppenhoek wilde en ja, ook het keuketje was mijn favoriet. Soms is de aanschaf van een mooi keukentje niet mogelijk of zijn ze schrijnend duur. Gelukkig is er op het internet heel veel te vinden en zo ook DIY ideeën voor poppenhoek keukentjes. Deze keukentjes zijn of van goedkoop, nieuw materiaal gemaakt of van tweedehands materiaal. Vandaag ga ik een aantal ideeën met jullie delen.


Dit keukentje zal je ongeveer tussen de €20,- en €25,- gaan kosten. Klik hier voor meer informatie over dit keukentje.


Dit keukentje zal je ongeveer zo’n €20,- gaan kosten. Klik hier voor meer informatie over dit keukentje.


Dit keukentje is gemaakt van tweedehands materiaal. Ideaal! Heb je nog een oud (nacht)kastje staan die je toch niet meer gebruikt, maak er dan een leuk keukentje van. Op Marktplaats heb je waarschijnlijk ook genoeg aanbod. Bij dit keukentje zijn de ‘kookplaten’ en de ‘gasknoppen’ gemaakt van hout. Je zou er ook voor kunnen kiezen om kastknoppen te gebruiken. Op deze site kun je stap voor stap lezen hoe dit keukentje is gemaakt.

Een DIY poppenhoek keukentje hoeft dus niet heel veel geld te kosten. Via Marktplaats kun je ook genoeg vinden. Je moet alleen even op zoek naar die goedkopere pareltjes.

Ik heb nu drie DIY keukentjes beschreven, maar er zijn natuurlijk veel meer ideeën op te doen! Hier vind je er nog meer…

Handige en leuke tips voor deze DIY projecten zijn ook van harte welkom!

Bron bovenste foto

Een gedachte over “DIY een poppenhoek keukentje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.