Ik heb… Wie heeft…? Rekenen – Sommen tot 20

Bij dit spel krijgt elke leerling een kaartje. De leerlingen moeten door elkaar gaan lopen en kaartjes met elkaar gaan verwisselen. Zodra de leerkracht een seintje geeft, gaan de leerlingen op zoek naar het juiste kaartje. Het is de bedoeling dat de leerlingen uiteindelijk in de goede volgorde gaan staan. Dit spel heeft namelijk een start en een finish. Zodra de leerlingen in de juiste volgorde staan, kunt u de rij bij lang en moeten de leerlingen vertellen wat er op hun kaartje stond en welk antwoord zij moesten opzoeken. Zo kunt u (en de leerlingen) meteen controleren of ze het ook daadwerkelijk goed hebben gedaan.

KlikĀ hier om het spel te downloaden.

4 gedachten over “Ik heb… Wie heeft…? Rekenen – Sommen tot 20

  1. Beste Juf Shanna, ik woon in het buitenland en geef mijn zoon Nederlandse les via de wereldschool. Ik ben erg blij met je materiaal. Ik heb in je "Ik heb… Wie heeft…" spel een fout ontdaekt. Er staat wie heeft 3 + 14 (wat 17 is) maar als je naar de volgorde kijkt moet het 7 zijn. Even de 1 van de 14 weghalen misschien. Het is bedoelt als opbouwende kritiek. Ik heb je site al aan vele ouders aangeraden!

  2. Hoi Olga, Ik heb de fout ontdekt en het bestand aangepast! Bedankt voor de tip! Fijn om te horen dat mijn materialen (veelvuldig) gebruikt worden! Groetjes, Shanna

  3. Hoi Shana je foute document staat nog steeds op de website.
    Leuke website trouwens. Ik heb al veel materiaal gebruikt van je

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.