Tekenopdracht | Insecten in een pot

Ik heb deze (super leuke!) tekenopdracht uitgevoerd met groep 3&4! Ik heb de leerlingen verteld dat ze ‘op jacht’ gingen naar insecten. Op internet had ik verschillende downloads gevonden van glazen potten. Ik heb er één uitgekozen en gekopieerd voor de kinderen. Via het digibord liet ik de kinderen een voorbeeld van deze tekenopdracht zien. Natuurlijk kun je de kinderen ook verschillende insecten laten bekijken en aan de hand daarvan deze tekenopdracht uitvoeren.

Klik hier voor de download van een glazen pot.

Gerelateerde berichten
Klik hier om het werkboekje voor groep 6 te downloaden!
Max Velthuijs kennen we natuurlijk allemaal al van de wereldberoemde Kikker verhalen! Afgelopen week, zo'n
Net zoals bij de andere thema's heb ik ook voor het thema zomer weer een aantal

2 thoughts on “Tekenopdracht | Insecten in een pot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.