2 gedachten over “Klokkijken: werkbladen vijf- en tien minuten

 1. Hoi,

  Mijn kinderen zijn dol op je spelletjes en werkbladen. Het ziet er altijd mooi uit. Daar ben ik dan ook erg blij mee. Vooral dat het er allemaal hetzelfde uitziet. Ik mis alleen nog een werkbladen met kwartieren. Hoe denk je erover om deze te maken? Je mag me eventueel ook vertellen waar je de klokken vandaan hebt. Dan ga ik er zelf mee aan de slag.

  Groetjes,
  Melissa

 2. Hoi Melissa,

  Het klopt dat er nog geen werkbladen zijn waarbij de kinderen de kwartieren kunnen oefenen. Helaas heb ik geen tijd om hier mee aan de slag te gaan.
  Ik sta o.a. 5 dagen voor mijn eigen groep. De afbeeldingen van de klokken heb ik aangeschaft, deze zijn dus niet ergens gratis te downloaden.
  Ik ga het idee voor de werkbladen wel noteren op mijn websitelijstje. Succes!

  Groetjes,
  Shanna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.