Overzicht van alle bingo spelborden

Het begon allemaal met één bingo spelbord voor het oefenen van de tafels. Inmiddels heb ik veel meer varianten gemaakt. Ik krijg regelmatig leuke mailtjes over succeservaringen in de praktijk. Om het zoeken naar de spelborden wat eenvoudiger te maken, heb ik hieronder een overzicht gemaakt met alle bingo spelborden die tot nu toe te downloaden zijn.

Rekenen: tafels
Bingo spelborden tafels 1 t/m 5
Bingo spelborden tafels 6 t/m 10

Rekenen: voorbereidend rekenen (kleuters)
Bingo spelbord: domino stenen
Bingo spelbord: dobbelstenen en cijfers
Bingo spelbord: getallen en getalbeeld

Rekenen: plus- en minsommen
Bingo spelborden minsommen
Bingo spelborden plussommen

Rekenen: klokkijken
Bingo spelborden klokkijken (hele en halve uren)
Bingo spelbord klokkijken (digitale tijden)

Rekenen: breuken en procenten
Bingo spelbord procenten en breuken
Bingo spelbord breuken

Taal: Veilig Leren Lezen
Bingo spelbord: kern 1 t/m 4
Bingo spelbord: kern 4 t/m 7

Taal: rijmen
Bingo spelbord rijmen

Thema’s
Bingo spelbord: herfst – stippen tellen
Bingo spelbord: Sinterklaas – ‘snoepgoed tellen’

9 gedachten over “Overzicht van alle bingo spelborden

 1. Wat een geweldige borden. Ik maak er veel gebruik van Heb je ook een lege op je site staan? Die je dus zelf kunt invullen/ maken?

  Groetjes Jolanda

 2. Hoi Jolanda,

  Omdat er heel veel misbruik van mijn materialen wordt gemaakt, heb ik geen lege bingo spelborden op mijn website staan. Sorry!

  Groetjes,

  Shanna

 3. Ik wil graag nieuwe updates van u krijgen als er geplaats worden. Ik wil daarom op de hoogte zijn van uw nieuwe en creatieve ideetjes.
  Dank u!

 4. Beste,

  Super leuke bingo spelletjes! Ik kan enkel de bingospelletjes van Veilig Leren Lezen niet terugvinden. Als ik klik op de link, krijg ik een foutmelding (Pagina kon niet gevonden worden). Zou ik op een andere manier de Bingokaarten van VLL, kunnen raadplegen?

  Alvast bedankt!

 5. Hallo,

  Helaas zijn de bingo spellen m.b.t. Veilig Leren Lezen niet meer te downloaden. Sorry!

  Met vriendelijke groet,
  Shanna

 6. Hallo Shanna,

  Ik dacht dat jij het spelbord met turfbeelden op jouw site had staan, maar ik kan ‘m niet meer vinden. De spelborden van voorbereidend rekenen willen ook niet openen, misschien dat ie daar bij stond?

  Groeten van Mariska

 7. Hoi Mariska,

  Klopt. Ik heb dit spelbord echter van mijn site gehaald. De spelborden zullen een update krijgen en binnenkort opnieuw online gezet worden.

  Groetjes,
  Shanna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.