Doneren aan JufShanna.nl

Hallo allemaal,

Wat fijn dat je de moeite neemt om dit te lezen. Al jaren plaats ik op JufShanna.nl zelfgemaakte materialen. Deze materialen maak ik met veel plezier, maar ook met veel zorgvuldigheid. Voor het maken van de materialen gebruik ik vaak clipart. Clipart maakt het vaak zelfs mogelijk dat ik de materialen kan maken. Het kopen van dit clipart doe ik zelf, dus uit eigen portemonnee.

Het maken van de materialen doe ik naast mijn fulltime baan en dus ook op eigen kosten. Een (kleine) bijdrage zou daarom erg welkom zijn. Maak je graag gebruik van de materialen op JufShanna.nl en zou je wel een bijdrage willen leveren, dan kan dat via mijn doneerpagina, zie onderstaande link.

Doneren kan op Mijn doneerpagina
https://www.doneeractie.nl/donatie-aan-jufshanna-nl/-48499

Alvast bedankt voor je vrijwillige donatie. Dit wordt enorm gewaardeerd!

Groetjes

Juf Shanna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.