Thema herfst | Werkbladen tafels 1 t/m 10

Deze werkbladen waren eerder als een los werkblad te downloaden op JufShanna.nl. Ik heb de werkbladen echter onder handen genomen en meteen in één boekje gestopt. De oude versies zijn niet meer te downloaden.

Met deze werkbladen oefenen de kinderen de tafels 1 t/m 10.

Klik hier om de werkbladen te downloaden.

3 gedachten over “Thema herfst | Werkbladen tafels 1 t/m 10

 1. Hallo Shanna,

  Ik heb het herfst werkbladen tafelboekje gedownload. Ik wil het printen, maar ik krijg telkens maar halve pagina’s. Zit hier een beveiliging op?
  Ik wil dit boekje voor een paar kinderen gebruiken ,die heel veel moeite met de tafels hebben.

  Groetjes,
  Wilma

 2. Dag Wilma,

  Wat vervelend dat je halve pagina’s krijgt. Mijn documenten zijn niet extra beveiligd. Het kan misschien aan je printinstellingen liggen. Bij het printen moet je er misschien even op letten dat je het document niet op ‘ware grootte’ maar op ‘passend’ print. Hopelijk lukt het zo wel!

  Groetjes,
  Shanna

 3. Hallo,

  ik wou je via deze reactie bedanken voor je superleuke herfstboekje!
  Het zit super leuk in elkaar, mijn leerlingen gaan dit fantastisch vinden!

  Dikke dank je wel
  Tatjana

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.