Thema kerst | Achtergrond voor kerst tekening

In november plaatste ik op mijn Facebookpagina een foto van deze Sinterklaas tekenopdracht. Ik had er niet op geanticipeerd hoe populair deze tekenopdracht werd. Inmiddels zie ik via verschillende Facebookpagina’s resultaten voorbijkomen. Super leuk! Intussen kreeg ik ook heel veel verzoeken voor een kerstversie. In deze blog vind je twee downloads voor bij het thema kerst! Veel tekenplezier!

Klik hier voor meer informatie over de tekenopdracht.

Klik hier voor de achtergrond met het woord kerstmis.

Klik hier voor de achtergrond met het woord kerst.

Gerelateerde berichten
In de klas heb ik een taal/letterhoek. Momenteel ligt daar een stapel papier met op
Voor mijn eigen kleuters maakte ik een placemat voor bij het kerstdiner. Het diner is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.