Thema kerst | Werkboekje voor kleuters

In mijn kleutergroep maak ik erg weinig gebruik van ‘werkbladen’. Als ik werkbladen gebruik, dan doe ik dit met een specifiek doel voor ogen. Het schiet zijn doel voorbij als ik het als ‘bezigheidstherapie’ zou gebruiken. Natuurlijk zijn er ook kleuters die het maken van zo’n werkboekje gewoon erg leuk vinden.

De bladen in dit boekje kun je los gebruiken of je kiest een aantal werkbladen uit die jij voor je groep geschikt vindt en maakt daar een boekje van.

Klik hier om het boekje te downloaden!

Foutje gezien? Mail mij! Ik ben je dankbaar!

Een gedachte over “Thema kerst | Werkboekje voor kleuters

  1. Beste Shanna,
    Ik ben een juf van groep 1/ 2 op de Westerkim in Zaandam. Zou ik een aantal van jouw werkbladen mogen kopiëren om een kerstboekje te maken?
    groeten, Renske

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.