Tijdschrift ‘Knutselkunst & Co’

Ik was enorm nieuwsgierig naar de inhoud van dit blad. Natuurlijk heb ik mijn Pinterest pagina bomvol staan met ideeën, maar toch was er iets aan dit blad wat mijn aandacht trok. Ik koos voor een proefabonnement. Inmiddels heb ik mijn eerste nummer mogen ontvangen. In dit artikel zal ik je iets meer over dit tijdschrift vertellen.

JufShanna: tip!

De buitenkant maakt mij enthousiast. Ik vind het erg mooi weergegeven! De combinatie van kleuren en afbeeldingen vind ik goed gekozen. De kleuren zijn lekker fel en passen goed bij elkaar. Ja, mijn nieuwsgierigheid is gewekt.

JufShanna: tip!

De inhoud van het blad is duidelijk weergegeven. Bij elk onderwerp staat een bijbehorende afbeelding en de bladzijde waarop je het kan vinden.
De onderwerpen lopen uiteen van kniptechnieken tot wc- rolletjes omtoveren tot beestjes.

Ik heb nog maar één blad ontvangen, dus ik weet nog niet of er onderwerpen zijn die in ieder blad terug komen. Zo vind ik het stuk over Rembrandt erg interessant. Ik ben benieuwd of ze in het volgende nummer ook een schilder(techniek) onder de loep nemen.

JufShanna: tip!

Je vindt in dit blad dus niet alleen teken- en knutselopdrachten, maar ook achtergrondinformatie. Een leuke en interessante toevoeging!
Elke bladzijde is mooi en overzichtelijk weergegeven. De knutsel- of tekenopdrachten worden stap voor stap uitgelegd en begeleiden je zo naar een eindresultaat. Op de foto hieronder zie je zo’n knutselproces.

JufShanna: tip!

Ik vind dit tijdschrift een aanrader!

Mocht je meer willen weten, klik dan hier voor meer informatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.