Doneren aan JufShanna.nl

Hallo allemaal,

Wat fijn dat je de moeite neemt om dit te lezen. Al jaren plaats ik op JufShanna.nl zelfgemaakte materialen. Deze materialen maak ik met veel plezier, maar ook met veel zorgvuldigheid. Voor het maken van de materialen gebruik ik vaak clipart. Clipart maakt het vaak zelfs mogelijk dat ik de materialen kan maken. Het kopen van dit clipart doe ik zelf, dus uit eigen portemonnee.

Het maken van de materialen doe ik naast mijn fulltime baan en dus ook op eigen kosten. Een (kleine) bijdrage zou daarom erg welkom zijn. Maak je graag gebruik van de materialen op JufShanna.nl en zou je wel een bijdrage willen leveren, dan kan dat via deze weg. Je kunt op verschillende manieren doneren aan JufShanna.nl. Hieronder vind je de verschillende opties.

Hoe kun je doneren?

Optie 1: mail naar jufshanna@outlook.com en geef aan dat je wilt doneren. Je ontvangt van mij een paar opties m.b.t. onderwijsmaterialen via Bol.com en het verzendadres. Denk aan prentenboeken, spelletjes, themamaterialen, etc. Jij maakt hieruit een keuze en doneert dit aan mij.
Optie 2: mail naar jufshanna@outlook.com en geef dat je wilt doneren. Van mij ontvang je via de mail een betaalverzoek.
Optie 3: doneren kan ook via Teachers Pay Teachers Het doneren via Teachers Pay Teacher is volkomen veilig. Je moet echter wel beschikken over een PayPal account. Het gedoneerde geld komt terecht op mijn Teachers Pay Teachers account. Daardoor kan ik het ook alleen besteden op deze site. Het komt dus niet op een privé rekening terecht!

Alvast bedankt voor je vrijwillige donatie. Dit wordt enorm gewaardeerd!

Groetjes

Juf Shanna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.